Treceți la conținutul principal

Citate de Mărţișor.

"E nevoie în Biserici de tipi care să zidească și să lupte! Să consolideze, să ridice moralul. Să vegheze, să învingă păcatul. Să nu facă compromis. Să se dedice pe sine…
Stați cu ochii pe Hristos. Întoarceti-vă acolo unde l-ați lăsat. Dați molozul la o parte din viață, din biserici. Fiți gata să dați socoteală oricui. Luați mistria, sabia. Dar și Biblia." (N. Geantă)

"Ieșiţi din zăpadă! Scoateţi mașina din garajul confortului, nepăsării, fricii." (V. Pustan)

"Dar dacă întoarcem spatele tristeţii şi rămânem credincioşi chemării lui Dumnezeu, lumina va străluci din nou şi noi vom fi mai tari." (J.R. Miller)

"Nu există om mântuit care să nu depună mărturie. Și dacă e femeie și dacă a fost în parcarea vieţii până atunci. Din păcate există creștini care tac, dar eu mă gândesc dacă-s mântuiţi ăia." (V.P.)

"Zâmbiţi vieţii oridecâte ori se poate și întotdeauna se poate..." (N.G.)

"Canaanul nu se ia fără luptă!... Nu plecaţi niciodată în raiduri fără Ghilgal!" (N.G.)

"În faţa amintirilor, noi suntem egali cu zeii. Nici ei nu ni le mai pot schimba!" (O. Paler)

"Ciudat, cum tu îţi faci mai multă grijă de ce gândește lumea despre tine, decât Dumnezeu."

"Desigur, credinţa nu se vede, dar se vede rezultatul ei, învierea." ("Trezește-mă când moartea-i la fereastră", de Vladimir Pustan)

"Ce folos un cer gol în care cel drag lipsește, pentru că e clar și ţi-am mai scris că e o rușine să fii fericit de unul singur..." ("Trezește-mă când moartea-i la fereastră", de Vladimir Pustan)

"Apreciaţi o femeie care are curajul să meargă prin ploaie fără umbrelă. Înseamnă că nu îi e teamă că își va pierde faţa pe drum. Poate că ploaia spală gletul, dar frumuseţea naturală n-o poate înlătura niciodată." (Sefora Geantă)


Comentarii